proba na pohorju

Začel/a bratfran, 21 September 2011, 11:06

Prejšnja tema - Naslednja tema

bratfran

Jutri grem v izvidnico na pohorje,da vidim če so jurčki že pokukali iz maha

uli

Danes sem malo preveril stanje na Pohorju,čista ničla,nabral pa sem skoraj polno košaro kostanjev ki se bodo zvečer pridružili sladkemu moštu
Lep pozdrav

Nagi Bator

Glede na stevilo ogledov tega sporocila v enem dnevu, sklepam, da na startu za Pohorje, caka cela horda gobarjev  ::)
Sam sem mnenja, da je na Pohorju padlo nekoliko premalo dezja.

rene

O ja ljudje kar čakajo na "Pohorsko akcijo". Zato, če maš možnost nabiraj gobe med tednom najkasneje v petek dopoldan. Ker čez vikende maš celo Slovenijo v gozdovih ;D Dežja je padlo za dobra dva tedna dovolj. Lilo je nenormalno močno in dolgo. Le naj bo jasno vreme čez dan in temp. okoli 23°C pa se bo našlo kaj.

bratfran

pravkar sem se vrnil s Pohorja moram povedat na žalost čista ničla razen dveh starih glibaj(jurček),ki sem ju obesil na veje.Mislim da je presuho saj če odstraniš en cm plasti je spodaj kot poper.Če ima kdo kakšno drugo izkušnjo s Pohorja naj javi.
Iskal sem med 700 in 900 m nad Rušami

Martin

???
Pozdrav
včeraj sem naložil slike na temo gobarjenje 2011 2del. jurčke sem našel na pohorju šumik klopni vrh tak ,da rastejo a ne v velikem število morda bom šel jutri preverit če jih je že kaj več

lp
martin

mato2

martin tudi jaz grem jutri na šumik in klopni vrh

lp mato

Martin

;D
res ob kaki uri boš gor jaz bom nekje ob 10h na klopnem

jazzz

Ko zacnejo gobe rasti se Mato oglasi :laugh: :laugh: Mato pusti se kaj za nas reveze :laugh:

lp Jure

mato2

e tudi jaz sem meu rahlo pavzo malo dopusta pa take ja martin bom jaz tudi ob 10 uri na klopnem fiat puno mb ms 129 mas sliko od mene v profilu tako da vstavi me ce me vidis.                   Lp matej                     

edita

Včeraj sem bila na Pohorju - okoli 600m nad Rušami. Rezultat -čista ničla.

bratfran

danes sem probal srečo še v halozah okolica Žetal ma vam povem niti N od ničle.Treba bo počakat na obilnejši dež,ker v gozdu ni skoraj sledu od ponedeljkovih padavin.Vprašanje če letos sploh bo kaj od gobarske sezone ,ker čas se počasi izteka

dverbnik

ja v gozdu ni nič . jaz sem nabiral pod Rakovcem-ROglo-- po obronkih kmetij v senčni legi kjer je rosa skoraj čez cel dan
Zelo dobra bira turkov  cc30 malo manjša jurčkovcc6 je pa tud kapitalc zraven

Lojze07

Včeraj 46, danes 26 lepih, večinoma mladih jurčkov, pod snežno mejo...  ;D :-*

LP
Le hodi po gobe, dokler je čas;
kajti pride čas, ko ne bo več čas;
in ta čas bo vsak čas:
šel boš po gobe.