Gobarski nož

Začel/a Rdečka, 14 September 2007, 07:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

Rdečka

Slučajno kdo ve, kje bi se v MB dalo kupiti gobarski nož: http://www.loribu.si/cid=158&pid=994 ?

slavko

V Mariboru takšne nože prodajajo v trgovini Koptex, Gregorčiočeva 27, tel 02 252 47 44. Cena je 5,50 EUR.

Lep pozdrav,
Slavko

Rdečka

Ooo, najlepša hvala. To je pa popolna informacija. :D

Trini

Madonca, takle nož bi pa tudi jaz z veseljem imela.

Sem jih videla v Ljubljani v trgovini v BTC-ju Tisoč in en dar po 20 €, pa se mi je cena zdela malo prehuda.

Morda kdo ve, kje v okolici Kranja bi ga lahko kupila po "normalni" ceni?

Hvala in lp,

Trinka


slavko

Predlagam, da pokličete v Maribor in prosite, da vam nož pošljejo po pošti. Plačate ga po povzetju. Cena je relativno ugodna.

Lep pozdrav,
Slavko

Trini

Poklicala sem v Maribor in jih prosila za uslugo. Prodajalec, ki ni bil pretirano prijazen, me je zavrnil, češ, da je sam v trgovini in da ima preveč dela, da bi se ubadal še s pošiljanjem noža. Žal bom morala svoj nož poiskati drugje.

Hvala za nasvet in lep pozdrav,

Trini

Pubi

......ne se preveč sekirat zaradi nejevoljnega prodajalca. Sam sem nož naročil preko interneta direktno v tej isti firmi KOPTEX. Nož je sicer dražji kot je bila napisana inform. cena tukaj gor okoli 5,5€.
Torej tipska oznaka noža za gobe je 14355 in cena 8,26€ (1.979,43 sit). Lp Pubi
Scribo ergo sum

slavko

Obžalujem, da je prodajalec bil osoren do vas, Trini. Lahko bi bil vesel naročila. Ceno gobarskega noža mi je zaupal prodajalec po telefonu. Čudi me, da je nož dražji. Priznam , da nisem preverjal cen v drugih prodajalnah.

Lep pozdrav,
Slavko

Rdečka

Oj, jaz sem dobila nož v tej trgovini in je stal 5.5 EUR, kot mi je napisal Slavko - zelo vesela!  :D Cenejši je kot tisti na sliki, ker nima priložene torbice (le kdo jo rabi, ko se steguje za gobicami ;D). Meni se je prodajalec zdel kar ok, je pa res bil zelo zaposlen zaradi prevzema nove robe, pa še stranke smo mu kar naprej nakej težile ... :angel:

Pubi

.......meni je pa ta isti gobarski nož prišel danes dopoldan od iste te firme, ki ima poslovalnico v MB po pošti iz Ilirske Bistrice a ga še nisem dvignil, ker prvič cena kar nekam raste in raste, ter drugič sumi me spreletavajo a je to isti nož, ki je primeren in predlagan od strani g. Slavkota. Sedaj pa mu je cena že  "narasla" na 1o,89€ in kljub temu, da ga lahko pošljem nazaj, če ne bo primeren bom imel stroške za vrniti nož nazaj in poti, ki bo to nato že res vse skupaj  stalo okoli 15-20€. Bo treba razmisliti saj denar vendar ne raste na drevesu. Lp Pubi
Scribo ergo sum

Pubi

........še malo o nožu.
Včeraj sem v MB odšel v prodajalno Koptex kupiti tisti zg. omenjani gobarski nož.
Nožev ni več na zalogi. Nože, ki so pa naročeni preko interneta razpošiljajo iz njihovega centralnega skladišča v Ilirski Bistrici. Zakaj pa mu cena "zraste" za celo več kot 100% mi pa prijazen trgovec v prodajalni Koptex ni znal povedati. Lp Pubi
Scribo ergo sum

Pubi

........pa še "malo" o gobarskemu nožu!

Oprostite, da sem se tako zelo razmetal o temu "našemu" nožu. Čutim se dolžnega, da napišem še nekaj besed o nabavi tega noža. Danes me je poklicala ga. Nataša iz firme Koptex po telefonu, ker je šele danes prebrala moj e-mail, kjer jo vprašujem o temu (kar sem napisal tudi na forumu) zakaj takšna razlika v ceni itd...!
Povedala mi je, da jo je danes po telefonu poklical eden od prodajalcev iz Maribora o nesporazumu okoli cene in da sta na koncu prišla do spoznanja, da sta to dva različna gobarska noža. Meni, ki sem naročil manjšega (tistega, ki nam ga je predlagal g. Slavko) so poslali večjega, a v Mariboru so imeli prej na zalogi le tistega manjšega po 5,5€ (dokler zaloga ni pošla). Torej opravičilo in pojasnilo ga. Nataše sem sprejel na znanje, vam vsem se pa zahvaljujem za dobre živce, ker to (morate..hihi)prebirate in se vam mogoče vse to zdi že brezvezno in dolgočasno. Hvala za razumevanje in lep pozdrav Pubi
Scribo ergo sum

papa

Bom kar staro temo uporabil. Kje kupit dober gobarski nožiček ?

luckyss

http://1001dar.si/
Za 9 evrov skupaj z etuiem.

mtrbizan