očistimo Slovenijo

Začel/a Martin, 23 Februar 2012, 18:59

Prejšnja tema - Naslednja tema

Martin

 :police:
pozdravljeni
Bliža se čas ko bomo spet čistili slovenijo in zanima me glede društva ,če bo organiziralo kakšno čistilno akcijo.lahko bi se čistili tud pohorski gozdovi .Če ne pa na koga se obrnit imam en teren ,ki me zelo moti da je vedno zasmeten in to ob cesti proti ruški koči kjer so kostanji malo pred bolnico.  :police:

Slavko prosim za kakšno informacijo

Res bi bilo lepo, da bi se gozdovi očistili vsaj stavečjega kajti, če si ne zatiskamo oči so gozdovi res zelo onesnaženi?

slavko

V akciji bomo sodelovali individualno.

Informacijo o čistilni akciji lahko pridobite na spletni strani http://www.ocistimo.si/Organizacija-akcije.aspx. Mislim, da področje blizu ruške koče spada v občino Hoče-Slivnica. Tam je organizator Jasna Kmetec, obcina@hoce-slivnica.si, 02/616-53-38, 041-355-421.

Lep pozdrav,
Slavko

Lemedis

Martin tudi mene izredno motijo odpadki po gozdu in ob njem. Vsak ve za kako črno odlagališče. Mislim, da če vsak posameznik prijavi par takih odlagališč in kasneje še sodeluje v akciji, ter se zaveda da akcija ne traja le 24.3.2012 pač pa vsak dan v letu v naših glavah s tem naredi in prispeva ogromno.
lp, Luka
Prepustimo se naravi, učimo se od nje!

Martin

 :police:
pozdravljeni

Slavko hvala za informacije bom probal nardit kar se bo dalo, da bo ta del na pohorju očiščen.

Problem je pa v tem ,da se je že enkrat očistil ampak tam ljudje vedno znova odmetavajo smeti .Nevem, če je tisto privatni gozd ampak lani so tam privat ljudje spravljali drva kostanjeve in so nardili tako nesnago toiko vinskih steklenic in kanister od olja so pustili not za mene ljudje ,ki niso v glavi diht in učijo tud svoje otroke tako žalostno.

Seveda je pa dost kriva država, inšpekciske službe kajti nevem zakaj ne postavijo vsaj table ,da ni dovoljeno odlagat smeti. Še bi lahko našteval v glasvnem ne razumem ljudi .

Lp
martin