Meni

Prikaži objave

Ta odsek omogoča ogled vseh objav tega člana. Upoštevaj, da lahko vidiš samo objave na področjih, do katerih imaš trenutno dostop.

Prikaži objave Meni

Sporočila - celjanka

#31
Lep pozdrav dragi gobarji.Danes smo bili s prijatelji na Svetini,Celje,v gozdu ni prav nič,je pa izredno mokro.Samo pet jurčkov,pa še ti so bili kar dobro zdelani. ???Jutri gremo pa na Roglo,upam da bo vsaj tam nekaj.Vam želim pa lepo bero zdravih jurčkov ;)
#32
Nabiranje gob / Odg: Gobarjenje 2015
15 Avgust 2015, 07:29
Lep pozdrav vsem gobarjem.Včeraj sem bila na Rakovcu,to je pod Roglo.V gozdu je taka suša,nabrala sem pol košare gob,vendar so klobuki vsi razpokani od suše in vročine,prav tako pa so žal bili tudi kar črvivi.Drugače pa gob tukaj ni bilo veliko,saj je bilo potrebno kar hoditi,če si hotel kaj nabrati.Upajmo da bo kaj dežja.Pa še to,inšpektorji tu že pridno gledajo,kje puščamo avtomobile in koliko gob imamo.
#33
Nabiranje gob / Odg: Gobarjenje 2015
05 Avgust 2015, 22:12
Lep pozdrav vsem gobarjem.Tudi jaz se danes prvič javljam,drugače pa vaš forum že dolgo pridno spremljam.Sem iz Celja in sem danes bila na Svetini.V gozdu je izredno mokro.Nabrala sem dobro kilo lisičk in nekaj sivk,jurčkov pa ni in ni.Upam da imate vi kaj več sreče. :)