Širitev letališča Maribor - posegi v naravo

Začel/a sistemc, 14 December 2018, 14:49

Prejšnja tema - Naslednja tema

sistemc

Citat od: Ta Pravi Gobar dne 14 December 2018, 10:01
Bi odprl kot novo temo pa ne vem kako gre, ne najdem.  Bi pa zdaj ko ni nekih novih nabiranj vprašal vse, kaj si mislite o tem predvidenem širjenju mariborskega letališča ?  Hočejo 200 hektarjev gozda zradirat.  Da nam bodo bombniki bobneli nad bajtami noč in dan.  Da bodo naše nepremičnine tudi pol manj vredne kot sedaj.  Da bodo neki kitajci debelo služili na naš račun.  Pa kaj smo res tako nori da bomo to dovolili ali kaj  ????????!!!!!!!!!!!!!

V resničnem življenju se v splošnem držimo zakonov in pravil. V virtualnem okolju pa se zdi, da nas ne morejo kaznovati, če kršimo pravila. Splošna etična pravila veljajo tudi na internetu.

BubikolRamios

Če je gozd tvoj - gmajna je brezveze, prodaj drago in kupi delnice letališča.

Če ni, se ne usajaj.

Če se misliš usajat, ga kupi (lahko boš naprimer sadil jurčke - za druge, prisilno čistil smeti, ... rekreacije bo dovolj). Spoznal boš da si se brezveze usajal, v vseh pogledih.

http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs%3D82445

Ta Pravi Gobar

Drži, drži ... kot lastnik gmajne vsekakor ni preveč veselja.   Ampak to kitajcem ali komu koli drugemu ne bomo dovolili, brez skrbi.  Nas je 200.000 ljudi ki smo proti samo na tem območju, nimajo kaj iskat.

Medtem ko celi svet v KATOWICAH razpravlja kako rešiti zadevo s klimo  se pri nas  ( Leo Kremžar je lepo rekel BANANA REPUBLIKA )  dela ravno obratno, samo da se mastno podmaže ...