PmWiki je WikiWikiWeb sistem, ki ga je razvil Patrick Michaud. Osnova je skriptni programski jezik PHP. PmWiki je namenjen predvsem kot orodje za podporo enostavnega skupnega razvoja in sprememb spletnih strani.

Ta spletna stran deluje na PmWiki verziji pmwiki-2.2.35. PmWiki je licenciran po "GNU Public License" in je brezplačno na razpolago na spletnem naslovu http://www.pmwiki.org .

Documentacija (v angleščini) je na voljo na naslovu DocumentationIndex.

Lastnik registrirane znamke PmWiki je Patrick R. Michaud (http://www.pmichaud.com).

Lokalni čas: februar 19, 2018, at 07:08

Login

Page last modified on januar 10, 2012, at 01:42
 

© 2005-2018, Gobarsko društvo Lisička Maribor.
Ta spletna stran je last imetnika domene gobe.si, ki spletno mesto tudi upravlja. Vsebine, objavljene na spletnem mestu je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja lastnika domene gobe.si. Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletnem mestu objavljamo le prave in ažurne podatke, vendarle pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov in povezav. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe datotek in podatkov, objavljenih na tem spletnem mestu ali začasnega nedelovanja spletnega mesta. Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naših spletnih straneh zelo pomembna. Zato ne zbiramo nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani gobe.si. Gobe.si si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Stran generirana v 0.069 sekundah.