Novice

V ponedeljek, 5. marca 2018 bo prvo letošnje strokovno predavanje z naslovom Pomladne vrste gob in tipična področja njihove rasti. Dobimo se ob 18.00 uri v prostorih GD Lisička, v Preradovičevi 1, 2000 Maribor. Vljudno vabljeni!

V soboto, 10. marca 2018, bo občni zbor Gobarskega društva Lisička, v domu Danice Vogrinec, Čufarjeva 9, 2000 Maribor, od 14.00 do 17.00 ure. Občni zbor je priložnost za sprejem novih članov. Vljudno vabljeni!

Od 12. do 14. marca 2018 bo potekal začetni tečaj spoznavanja gob (spoznavanje 80 vrst gob po programu Mikološke zveze Slovenije. V tečaju je vključen izpit za naziv Determinator pripravnik). Za tečaj se prijavite Ani Širec (031 295 812). Vljudno vabljeni!

Obiskovalce spletne strani vabimo, da Gobarskemu društvu Lisička Maribor namenite 0,5% dohodnine.

Tako boste ta del sredstev namesto v proračun namenili našemu društvu, vaša dohodnina pa bo ob tem ostala nespremenjena. Zaradi tega ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov.

Hvaležni vam bomo in se še naprej trudili, da boste prejeli čim več informacij o gobah.

Obrazec je dosegljiv tukaj.

Dostavite ga lahko na najbližjo enoto FURS, ali pa ga pošljete na naš naslov, Gobarsko društvo Lisička Maribor, Preradovičeva 1, 2000 Maribor in ga bomo namesto vas dostavili mi.

Hvala!

Login

Page last modified on februar 01, 2018, at 08:47
 

© 2005-2018, Gobarsko društvo Lisička Maribor.
Ta spletna stran je last imetnika domene gobe.si, ki spletno mesto tudi upravlja. Vsebine, objavljene na spletnem mestu je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja lastnika domene gobe.si. Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletnem mestu objavljamo le prave in ažurne podatke, vendarle pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov in povezav. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe datotek in podatkov, objavljenih na tem spletnem mestu ali začasnega nedelovanja spletnega mesta. Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naših spletnih straneh zelo pomembna. Zato ne zbiramo nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani gobe.si. Gobe.si si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Stran generirana v 0.061 sekundah.