Novice

V ponedeljek, 10.04.2017 ob 18.00 uri, bo v prostorih našega društva, v Preradovičevi 1, oz. v prostorih DCA, Gorkega ulica 34, predavanje z naslovom Za vsako bolezen gobica raste. Vljudno vabljeni!

V soboto, 22.04.2017 bo nabiranje pomladanskih vrst gob na lokaciji po izboru članov. Dobimo se ob 7.00 uri zjutraj pred DU Tabor, Gorkega 48. Na izlet gremo z lastnim prevozom. Vljudno vabljeni!

Login

Page last modified on marec 25, 2017, at 01:54
 

© 2005-2017, Gobarsko društvo Lisička Maribor.
Ta spletna stran je last imetnika domene gobe.si, ki spletno mesto tudi upravlja. Vsebine, objavljene na spletnem mestu je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja lastnika domene gobe.si. Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletnem mestu objavljamo le prave in ažurne podatke, vendarle pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov in povezav. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe datotek in podatkov, objavljenih na tem spletnem mestu ali začasnega nedelovanja spletnega mesta. Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naših spletnih straneh zelo pomembna. Zato ne zbiramo nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani gobe.si. Gobe.si si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Stran generirana v 0.061 sekundah.