Pravilnik o izpitih in prodobivanju nazivov determinator

  • Pravilnik
  • Kodeks nabiralcev
  • 15.10.2017 sta v Kozjem člana GD Lisička Bojan Dobrotič in Darko Hajnšek uspešno opravila izpit iz osnov mikroskopiranja pred komisijo Mikološke zveze Slovenije. Čestitamo!
  • 16.10.2016 so v Podsredi člani GD Lisička uspešno opravili izpite in sicer: Bojan Dobrotič in Željko Božič sta uspešno opravila izpit za naziv determinator svetovalec pred komisijo Mikološke zveze Slovenije, Darko Hajnšek pa je uspešno opravil izpit za naziv determinator samostojni svetovalec. Čestitamo!
  • 22.09.2013 je v prostorih GD Lisička v Mariboru prvič potekal izpit Mikološke zveze Slovenije za determinatorje, na katerega se je prijavilo skupaj sedem kandidatov, kar pet kandidatov iz gobarskega društva Lisička Maribor se je potegovalo za naziv determinator svetovalec: Aleksander Gailhofer, Darko Hajnšek, Jožef Podboj, Alojz Junger in Boris Šubernik. Vsi so izpit uspešno opravili. Čestitamo!
  • 17.09.2011 sta v Šenčurju pri Kranju člana GD Lisička, Luka Šparl in Peter Karner uspešno opravila izpit za naziv determinator svetovalec pred komisijo Mikološke zveze Slovenije. Čestitamo!
  • 19.09.2009 so v Miljah pri Kranju člani GD Lisička, Ivan Ferčič, Franci Varga, Čirič Ignac in Gergič Bojan, uspešno opravili izpit za naziv determinator svetovalec pred komisijo Mikološke zveze Slovenije. Čestitamo!
  • 22.09.2007 je v Gornjem Gradu član GD Lisička, Jernej Javornik, uspešno opravil izpit za determinatorja svetovalca pred komisijo Mikološke zveze Slovenije. Čestitamo!

Tečaji za determinatorje po programu Mikološke zveze Slovenije

Skripta začetnega tečaja spoznavanja gliv po programu Mikološke zveze Slovenije

Skripta začetnega tečaja spoznavanja gliv.Strani, ki se vežejo na to stran:

Login

Page last modified on november 03, 2017, at 01:17
 

© 2005-2018, Gobarsko društvo Lisička Maribor.
Ta spletna stran je last imetnika domene gobe.si, ki spletno mesto tudi upravlja. Vsebine, objavljene na spletnem mestu je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja lastnika domene gobe.si. Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletnem mestu objavljamo le prave in ažurne podatke, vendarle pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov in povezav. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe datotek in podatkov, objavljenih na tem spletnem mestu ali začasnega nedelovanja spletnega mesta. Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naših spletnih straneh zelo pomembna. Zato ne zbiramo nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani gobe.si. Gobe.si si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Stran generirana v 0.124 sekundah.