Gobarsko društvo Lisička Maribor ima sedež v MESTNI ČETRTI MAGDALENA MARIBOR, Preradovičeva 1, Maribor, kjer se sestajamo po programu dela.

Gobarsko društvo Lisička Maribor je bilo ustanovljeno leta 1966
Število članov: približno 100
Članarina za leto 2017: 12,00 EUR (+ 3,00 EUR nova izkaznica).

V primeru vprašanj, predlogov, pripomb, informacij o včlanitvi v društvo in podobno nas lahko kontaktirate preko obrazca spodaj, preko e-maila: gdlmb1@gmail.com, lahko nas pokličete na GSM: 040 717 995 ali pa se nam pridružite na forumu:

Vaš email:
Zadeva:
Sporočilo:

Login

Page last modified on julij 10, 2017, at 08:43
 

© 2005-2018, Gobarsko društvo Lisička Maribor.
Ta spletna stran je last imetnika domene gobe.si, ki spletno mesto tudi upravlja. Vsebine, objavljene na spletnem mestu je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja lastnika domene gobe.si. Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletnem mestu objavljamo le prave in ažurne podatke, vendarle pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov in povezav. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe datotek in podatkov, objavljenih na tem spletnem mestu ali začasnega nedelovanja spletnega mesta. Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naših spletnih straneh zelo pomembna. Zato ne zbiramo nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani gobe.si. Gobe.si si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Stran generirana v 0.061 sekundah.